Nyhetsbrevet Skrivbrevet från Evas skrivskola kommer med skrivtips en gång i månaden till dig som skriver i arbetet. Jag som ger dig tipsen heter Eva Sahlström, jag är examinerad språkrådgivare och journalist och har både lång erfarenhet och färska akademiska kunskaper i yrkesmässigt skrivande. På portalen Evas skrivskola har jag kurser för dig som vill utveckla ditt skrivande ytterligare.

Nyhetsbreven innehåller huvudsakligen skrivtips som hjälper dig som skriver i ditt arbete, med relevanta länkar till antingen mina egna webbplatser eller till andras sajter. I nyhetsbrevet förekommer också notiser med erbjudanden till kurser eller tjänster jag säljer. Jag sprider aldrig vidare dina uppgifter till någon annan och i varje utskick finns det länkar i sidfoten om du vill avsluta eller ändra din prenumeration. Du kan också mejla kontakt@evasskrivskola.se om du vill ta bort eller ändra dina uppgifter.

Läs mer om min integritetspolicy.

Specialerbjudande!
Just nu får nya prenumeranter min bok Latinska uttryck från Evas skrivskola på Instagram.

När du har skickat dina prenumerationsuppgifter och bekräftat prenumerationen får du möjlighet att ladda ned boken.
* visar obligatoriska fält
Skriv in din bästa e-postadress!

Eva Sahlström, enskild firma, kommer att använda uppgifterna du fyller i här för information, kontakt och marknadsföring. Inga uppgifter kommer att spridas vidare till någon annan part.

Email Marketing Powered by Mailchimp